Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 1 400,0 €

Blimo Gatsby X

3 599 €

(sis. alv)

4 999 €

Varastossa

  • Säästät1 400,0 €
  • Kraftfull fyrhjulig promenadscooter
  • Utan tvekan den snyggaste promenadscooter i landet
  • Stort batteripaket med upp till 48km räckvidd

Tuotekuvaus

Rohkenemme sanoa, että tämä on kiistämättä paras (sekä ylellisin) sähköinen seinoriskootteri valikoimassamme! Koko skootteri on täynnä muotoilun yksityiskohtia, kuten esimerkiksi klassiset vanteet, kromatut taustapeilit, suuri etusäleikkö, pyöreät etuvalot, kromatut etu- ja takapuskurit sekä punaiset rallitikkaukset penkissä.

Hulppean ulkonäön lisäksi skootteri on todella tasapainoinen yhdistelmä tehoa sekä ketteryyttä. Mallissa on tehokas 950 W -sähkömoottori ja sen pituus on vain 155 cm. Tämä tekee X80:stä täydellisen sekä mäkiin että kaupan käytäville. Mallin huippunopeus on 15 km/h, joka tarkoittaa, jolloin pidempikin matka taittuu nopeasti!

Gatsbya X on helppo ajaa: Kaasua annetaan oikeanpuoleisella kaasukahvalla ja jarrutetaan vapauttamalla kahva. Kun skootteri on pysähtynyt, automaattinen pysäköintijarru kytkeytyy päälle. Vasemmanpuoleista kaasukahvaa painamalla voidaan peruuttaa.

Tässä mallissa on käytännöllinen, pedagogisesti suunniteltu digitaalinen hallintapaneeli, mistä ajaja näkee helposti akun varaustason, nopeuden, kellonajan jne. Paneelilta voidaan myös säätää moottoritehoa alhaisemmaksi ruuhkaisissa tai ahtaissa tiloissa. Ajovaloille ja vilkuille, jotka ovat kirkkaita LED-valoja, löytyy myös säätimet.

Blimo Gatsbyn X istuin on erittäin mukava, siinä on runsaasti istumatilaa, korkea selkänoja sekä säädettävät käsinojat. Istuinta voidaan säätää korkeus- ja vaakasuunnassa. Molemmat käsinojat saa käännettyä sivuille, jolloin skootteriin nouseminen ja siitä poistuminen on helppoa.

Hintaan kuuluu laturi (kiinnitetään ohjaustankoon), pulloteline sekä käytännöllinen ja lukittava säilytystila, joka kiinnitetään ohjaustankoon.

*Riippuu mm. kuorman painosta, ajoalustasta, ajotavasta sekä ympäröivästä lämpötilasta.

Tuote toimitetaan lavalla suoraan ulko-ovellesi tai kiinteistön rajalle. Se toimitetaan 90-prosenttisesti koottuna ja vaatii vain vähäisen kokoonpanon.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna