Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Tietoa meistä - Blimo.fi

Blimo perustettiin vuonna 2006 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Ruotsin suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Blimosta löytyy useita eri tyyppisiä, sähkökäyttöisiä, arkea helpottavia ajoneuvoja, aina sähkökäyttöisistä senioriskoottereista lähtien erilaisiin kolmipyöräisiin sähköpyöriin.

Voit ottaa yhteyttä maksuttomaan henkilökohtaiseen neuvontaan, missä voimme auttaa valitsemaan sen ajoneuvon, joka parhaiten sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Blimo.fi on osa Nordbutiker-ketjua. Nordbutiker on verkkokauppa, jonka päätuoteryhmä ovat liikkuvuutta ja vapautta lisäävät, kevyet sähkökäyttöiset ajoneuvot.

Meillä on Pohjoismaissa joukko itse kehittämiämme verkkokauppoja, joissa myymme omia tuotemerkkejämme. Aloitusvuodesta 2006 lähtien olemme Pohjoismaissa toimittaneet sähkökäyttötuotteita yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Ruotsissa, aivan Tukholman ulkopuolella, missä meitä on tätä nykyä noin: 35 työntekijää.

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna