Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 100,0 €

Blimo Moto Sport-400

1 999 €

(sis. alv)

2 099 €

Varastossa

  • Säästät100,0 €
  • Urheilullinen muotoilu
  • Vakaa, vahva ja helppo ajaa
  • Toimii useimmilla pinnoilla

Tuotekuvaus

Blimo Moto Sport-400 on urheilullinen, sähköistetty senioriskootteri, joka vastaa muotoilultaan tavallista mopoa. Skootterin ajettavuus on paras pyörä- ja kävelyteillä, mutta sitä saa ajaa myös torilla ja kaupoissa.

Nopea, vahva ja helppokäyttöinen sähköinen kulkuväline niille, jotka haluavat kätevän vaihtoehdon autoilulle, pyöräilylle tai kävelylle. Blimo Moto Sport-400 on täysin sähkökäyttöinen ja ladattavissa mukana tulevalla, tavalliseen pistorasiaan sopivalla laturilla. Moottori ja akut ovat huoltovapaita tehden elämän helpoksi, sinun tarvitsee vain ladata, soittaa äänitorvea ja ajaa. Blimo Moto on täydellinen kaveri esimerkiksi kauppareissuille.

Yhden yön lataus tarjoaa jopa 40 kilometrin kantaman ja sähkökustannuksen alle 0,5 senttiä kilometriltä! 400 W -moottori, huippunopeus on enintään 15 km/h ja sen teho riittää kuljettamaan skootteria rinteissä, sorateillä ja nurmikolla. Ajaminen on sallittua kaikkialla missä kävelykin sekä tietenkin pyöräteillä. Ajokorttia ei tarvita, eli kuka tahansa saa ajaa!

Ajoneuvon hallitsemisen oppiminen helppoa ja nopeaa: kaasuta portaattomalla kaasuvivulla ja jarruta käsijarruvivulla. Motossa on myös automaattijarru, joka aktivoituu kaasua vähennettäessä ja pysäyttää skootterin nopeasti, jos kaasu vapautetaan kokonaan. Automaattinen jarru toimii myös seisontajarruna, kun kulkuväline on paikallaan. Moniin muihin skoottereihin verrattuna Blimo Moto Sport-400 tarjoaa skootterimaisemman vaikutelman, skootterimallisella korilla ja modernilla värimaailmalla.

Blimo Moto Sport-400 on varustettu valoilla, vilkuilla, äänimerkillä ja taustapeileillä. Istuin on säädettävissä pituussuunnassa sopivaksi kuljettajille, jotka ovat 150-195 cm pitkiä. Blimo Motossa on hyvät säilytystilat; skootterin takana on tilava kori, istuimen alla säilytyslaatikko sekä takana sauvateline. Skootterista on myös hansikaslokero.

*Koskee ajoa optimaalisissa olosuhteissa. Kantamaan vaikuttavat useat ulkoiset tekijät, kuten ajotyyli, rengaspaineet, ajoalusta, ilman lämpötila sekä kuorman paino.

Tuote toimitetaan lavalla suoraan ulko-ovellesi tai kiinteistön rajalle. Se toimitetaan 90-prosenttisesti koottuna ja vaatii vain vähäisen kokoonpanon.

Erittelyt

Varaosat

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna