Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Kokoontaitettava pyörä

EvoBike Travel on ketterä kokoontaitettava sähköpyörä, jossa on takapyörään sijoitettu 250 watin napamoottori maineikkaalta Bafangilta sekä varustettu litiumakku rungon sisään integroituna. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi, johon ei tarvita työkaluja.

1 tuotetta

Säästä 400,0 €
Evobike Travel - Kokoontaitettava

Evobike Travel - Kokoontaitettava

Huippusijoitus useissa sähköpyörätesteissä! Evobike Travel on kätevä kokoontaite...

Varastossa

1 799 €
1 399 €
(sis. alv)

Taitettava sähköpyörä

Kaikki taitettavista sähköpyöristä

Kuvittele vapaus, jonka saat sähköpyörästä, jonka voit myös taittaa kasaan! Taitettavan sähköpyörän myötä saat kaikki perinteisen sähköpyörän hyvät puolet, plus sen, että voit helposti tehdä siitä pienemmän mahtuakseen autoon, säästääksesi tilaa kotona tai ottaaksesi sen kätevästi mukaan junaan. Ja kyllä, se mahtuu myös työpöydän alle!

Ota mukaan kaikkialle

Nämä sähköpyörät ovat tilansäästön ässä hihassa. Muutamalla yksinkertaisella liikkeellä ne muuttuvat luotettavasta matkakumppanista tieltä pieneksi paketiksi, jonka voit vaivattomasti ottaa mukaasi bussiin, junaan tai piilottaa autossa tai toimistossa.

Fiksu säilytys

Kiitos niiden kompaktin koon, kun ne on taitettu kasaan, ne ovat täydellisiä, jos sinulla on rajoitetusti tilaa. Olitpa sitten ahtaassa asunnossa tai haluat maksimoida toimistotilasi, taitettava sähköpyörä on ratkaisusi.

Joustava ajo

Päätä itse, miten haluat ajaa: lihasvoimalla, hieman sähköavustuksella tai molempien yhdistelmällä. Se on täydellinen valinta sekä kuntoiluun että niihin päiviin, kun haluat vain liukua eteenpäin hikoilematta.

Huippulaatua joka osassa

Taitettavat sähköpyörämme eivät ole vain älykkäästi suunniteltuja, vaan ne ovat myös laadukkaita. 36V litiumakulla, joka sulautuu täydellisesti muotoiluun, pyörä ei ole vain tyylikäs vaan myös vakaa. Evobike Travel -malli sisältää huippukomponentteja, erityisesti olemme valinneet Bafangin moottorin ja Samsungin akut, jotta voit luottaa pyörääsi vuodesta toiseen.

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna