Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 600,0 €

Evobike Flex, Kolmipyöräinen

2 599 €

(sis. alv)

3 199 €

Varastossa

  • Säästät600,0 €
  • Ainutlaatuinen kolmipyörä herkempi pyöräilytuntuma
  • Jopa 70 km:n käyttösäteen
  • Suuri kantavuus

Tuotekuvaus

Kolmipyöräisellä polkupyörällä ajaminen on aivan erilaista kuin tavallisella kaksipyöräisellä polkupyörällä. Siksi voi kestää jonkin aikaa harjoitella, ennen kuin uuden kolmipyöräisen käyttö tuntuu luontevalta ja mukavalta. Mielestämme se on kuin oppisi ajamaan pyörällä uudestaan. Lue mielellään meidän opasta, ''vinkkejä ja opas'' alla, oppimaanlisäätästä! 

Evobike Flex on monella tapaa ainutlaatuinen sähköpyörä markkinoilla. Evobike Flex -kolmipyörä on erityinen ainutlaatuisen jousiripustetun runkorakenteensa ansiosta. Tämä saa pyörän tuntumaan kaarteissa tottelevaisemmalta kuin perinteinen kolmipyörä ja mahdollistaa pyörän kallistamisen kaarreajon aikana. Se on siis täydellinen niille, jotka haluavat tai tarvitsevat hieman ylimääräistä tasapainoa. Pyöräilytuntuma on suhteellisen samanlainen kuin kaksipyöräisellä pyörällä, koska voit kallistaa rungon etuosaa kaarteissa, mutta samalla saat lisätukea kahdelta takapyörältä.

Voit lisäksi asettaa pyörän lähes jäykkään asentoon käynnistyksen helpottamiseksi, tai jos vain haluat jäykän rungon. Kun saat pyörään liikkeelle, saat siitä nopeasti jälleen kallistuvan ohjaustangon liukusäätimellä.

Pyörän leveät renkaat saavat sen tuntumaan pehmeältä ja vakaalta, kun ajat epätasaisilla pinnoilla. 468 Wh:n irrotettava litiumakku tarjoaa jopa 70 km:n käyttösäteen optimaalisissa pyöräilyolosuhteissa.

Etupyörässä sijaitsevan sähkömoottorin teho on 250 W. Voit asettaa haluamasi määrän moottoriapua ohjaustangon paneelista. Evobike Flexissä on tunnetun Shimanon kolmivaihteinen vaihdejärjestelmä. Mallia jarrutetaan sekä etu- että takapyörien käsijarruilla.

Tässä kolmipyörässä on kaksi mojovaa koria. Takakorin mitat (PxLxH) ovat 64 x 54 x 20 cm. 24" pyörät edessä ja takana.

Mukautettu "täysikasvuisille" yksilöille 155-185 cm. Sisääntulon korkeus: 28 cm

Suurin sallittu kuorma 120 kg.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna