Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 10,0 €

Rollator Blimo Deluxe V3 - Aluminium

169 €

(sis. alv)

179 €

Varastossa

  • Säästät10,0 €
  • Prova hemma i 30 dagar
  • Fri frakt över 1000 kronor
  • Snabba leveranser

Tuotekuvaus

Kevyt ja joustava Rollator Deluxe V3 toimii hyvin sekä sisällä että ulkona tasaisilla väylillä. Alumiinirunko ja kovakumiseoksesta valmistetut pyörät kovakumiseoksessa antavat tasapainoisen yhdistelmän kulutuskestävyyttä ja pitoa. Pyörän halkaisija on hieman suurempi kuin monissa muissa samantyyppisissä rollaattoreissa, mikä tarjoaa paremman pääsyn kynnysten ja muiden pienten esteiden yli. Kokoon taittuva käden käänteessä ja korkeussäädettävät kahvat. Tässä mallissa on irrotettava selkänoja ja käytännöllinen irrotettava kangaskassi.

Hyvän ja mukavan otteen antavat kahvat ovat korkeussäädettävissä, ja kahvoihin sijoitetut jarruohjaimet voidaan lukita myös seisontajarruksi niin, että kävelijä seisoo paikallaan jopa kaltevilla pinnoilla. Istuin on valmistettu keinonahasta, mikä tekee siitä erittäin helpon hoitaa. Jos haluat ottaa rollaattorin mukaasi, se taittuu joustavasti kokoon ilman työkaluja.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna