Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 200,0 €

Recliner lyft-fåtölj - Fårö

699 €

(sis. alv)

899 €

Varastossa

  • Säästät200,0 €
  • Kokeile kotona 30 päivää
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!
  • Nopeat toimitukset

Tuotekuvaus

Korkealaatuiset, tärinähierontatoiminnolla varustetut mekanisminojatuolimme ovat ergonomisesti muotoiltuja ja suunniteltu sopimaan kaikkiin kodin huoneisiin. Blimo Fårö-tuolissa on kaksi sähköservomoottoria, minkä ansiosta voit säätää selkänojaa ja jalkatukea erikseen. Tuolin mukana toimitetaan helppokäyttöinen kauko-ohjain, jolla voi muun muassa säädellä nojatuolin lämpöä ja tärinähierontatoimintoa.

 

Blimo Fårö-tuoliin on saatavilla kolme erilaista päällystä, joista yksi on helppohoitoinen, harmaa lampaannahkajäljiltelmä. Kaksi muuta ovat täysin vettä hylkiviä. Nojatuoli on pehmustettu vaahtomuovilla, joka tukee hyvin ja takaa että nojatuoli säilyttää hyvän ryhtinsä. Nojatuolissa on sen lisäksi puhdastyylinen puurunko.

 

Nojatuolissa on niin kutsuttu ylösnousuapu ja selkänojaa voidaan laskea alas 135 astetta. Tämän ansiosta tuolissa on mukava nojata taaksepäin ja helppo nousta ylös - täydellinen yhdistelmä. Tuolin mukana toimitetaan käyttöohje.

 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna