Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Basky Korg

99,9 €

(sis. alv)

Takaisin varastoon 2024-06-28

Tuotekuvaus

Näppärä ja hienosti suunniteltu pyöräkori, jonka kiinnität helposti pyörään (edessä tai takana) ainutlaatuisen napsautusjärjestelmän ansiosta. Voit hyvällä omatunnolla kuljettaa ostetut tavarat kaupasta kotiin kierrätysmuovista valmistetun korin avulla. 

Pyöräkorissa on sovitin, jonka kiinnität helposti esimerkiksi pyörän tavaratelineeseen. Patentoidun sovittimen ansiosta napsautat sujuvasti Basky-korin paikalleen ja voit yhtä helposti napsauttaa sen pois sovittimesta. Se laajentaa pyöräkorin käyttömahdollisuuksia ja sitä voidaan käyttää paljon muuhunkin kuin vain perinteisenä pyöräkorina. Lisäksi saat pienen avaimen, jonka avulla Basky-koria ei voida poistaa sovittimesta avaamatta ensin lukkoa - täydellinen vaikeuttamaan pitkäkyntisten toimintaa.

Baskyllä on runsaasti säilytystilaa; tilavuus on 34,4 litraa.

Mitat ovat 41 x 35 x 24 cm (P x L x K).

Huomautus! Tämä ei sovi Evobike Classicin etutavaratelineeseen.

Erittelyt

Arvostelua

Liittyvät tuotteet

Basky-korin suojus

Basky-korin suojus

Pidä tavarasi kuivana Basky-pyöräkorissasi kätevän suojuksen avulla, jonka kiinn...

Varastossa

29,9 €
(sis. alv)

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna