Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

FAQ Ennen ostoa

Onko Blimo skootterit laillisia?

Blimo skootterit lähetetään ruotsista, ja täällä on hieman eri säännöt. Nämä skootterit ei ole tällä hetkellä laillisia ajaa Suomessa, kun moottorin teho on yli 1000w.

Pystyykö hakea tilauksen heti varastosta?

Kyllä, pystyy hakea varastosta ruotsista. Ilmoittakaa asiakaspalvelulle heti kun tilaus on tehty että varaston työläiset ei ehdi lähettää sitä menemään.

Onko minulla oikeus purkaa kaupan?

Kyllä, kuluttajansuojalain mukaisesti teillä on oikeus peruuttaa tilauksesi 14-päivän sisällä. On myös mahdollisuus koittaa blimoa kotona 30 päivän aikana ja palauttaa sen jos ei sovi omiin tarpeisiin. Jos palautat laitteen 30 päivän sisällä, veloitamme sinulta ainoastaan palautusrahdin kulut.

Miten voin palauttaa tuotteen?

Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun sähköpostin kautta jos haluatte palauttaa tuotteen niin tilaamme noudon. Tuote täytyy silloin purettava, pyyhittävä ja pakattava alkuperäiseen laatikkoon. Tuotteessa ei saa olla käytön jälkiä ja veloitetaan palautus rahdista.

Miten pitkä on toimitusaika?

Jos tuote on varastossa niin toimitus on tavallisesti 3-7 arkipäivää.

Voiko lainata/vuokrata tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole laina-/vuokra tuotteita tällä hetkellä, mutta sitä pystyy koittaa tuotetta kotona 30 päivän aikana.

Voiko tilata osamaksulla?

Kyllä, osamaksu on mahdollista jos valitsee maksa klarnan kautta.

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna