Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 1 000,0 €

Champion 57

4 999 €

(sis. alv)

5 999 €

Varastossa

  • Säästät1 000,0 €
  • Unik vintage design
  • Parkeringssensor
  • Kraftfull 1400W motor

Tuotekuvaus

Tehokas nelipyöräinen kävelyskootteri täydellä 1400 W moottorilla ja jopa 75 km kantamalla! Täällä ajatukset menevät vintage-autoihin ja tyylikkäisiin yksityiskohtiin, kuten puutavarasänkyihin, kromiyksityiskohtiin, retrotyyliin renkaissa jne. Mutta nykytekniikalla!

Retro-ilmeen lisäksi skootterissa on erittäin tasapainoinen yhdistelmä voiman ja ketteryyden välillä. Mallissa on tehokas 1400 watin sähkömoottori, joka antaa vaikuttavan 75 km:n toimintasäteen. Mallin huippunopeus on 15 km/h, mikä tarkoittaa, että pitkätkin matkat voidaan suorittaa hetkessä!

Champion 57:llä ajaminen on helppoa: kiihdytä painamalla oikeaa kaasua ja jarruta vapauttamalla se. Kun ajoneuvo on pysähtynyt, automaattinen seisontajarru aktivoituu. Peruuttaaksesi teet samoin vasemmalla kahvalla, tässä on myös pysäköintitunnistin apuna.

Mallissa on käytännöllinen ja opettavainen digitaalinen ohjauspaneeli, josta kuljettaja näkee helposti jäljellä olevan akun kapasiteetin, nopeuden, kellon jne. Tässä on mahdollisuus vähentää nopeasti moottorin tehoa hiljaisempaa edistymistä varten ahtaissa ympäristöissä. Saatavilla on myös valaistuksen ja vilkkujen säätimet, jotka kaikki koostuvat erittäin pienitehoisista LED-lampuista.

Istuin on todellinen mukavuusmalli, jossa on hyvä istuinpinta, korkea selkänoja niskatuella sekä säädettävät ja taitettavat käsinojat. Istuinta voidaan myös kääntää 180 astetta, joten pääset helposti sisään ja ulos.

*= Pätee optimaalisissa olosuhteissa. Toimintasäteeseen vaikuttavat useat ulkoiset tekijät, kuten ajotyyli, rengaspaineet, ajopinta, ilman lämpötila, kuorman paino jne.

Tuote toimitetaan lavalla suoraan ulko-ovellesi tai kiinteistön rajalle. Se toimitetaan 90-prosenttisesti koottuna ja vaatii vain vähäisen kokoonpanon.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna