Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 600,0 €

Evobike Sport-3

1 099 €

(sis. alv)

1 699 €

Varastossa

  • Säästät600,0 €
  • Hyvää vastinetta rahalle
  • 3-vaihteinen Shimano
  • Käytännöllinen työmatkapyörä

Tuotekuvaus

Evobike Sport-3 on suositun Sport-8:n pienempi sisarmalli, mutta siinä on 3 vaihdetta ja käsijalkajarru. Tässä saat paljon rahalle vastinetta ja erinomaisen arkipyörän!

Suunnittelu

Evobike Sport-3 on sporttinen sähköpyörä trekking-mallia, joka sopii täydellisesti työmatkapyöräksi. Vääntöjäykkä alumiinirunko ja runkoon integroitu litiumakku tekevät pyörästä erittäin vakavan ja mukautuvan. OLED-näyttö on pieni ja kätevä, eikä sen näyttämä tieto kärsi. Se sulautuu tyylikkäästi ohjaustankoon, ja iskuvaurioiden riski on siten minimaalinen. Lisäksi ohjaustankoon jää enemmän tilaa esimerkiksi pyöräkoreille.

Suorituskyky ja käyttö

Ajoasentoa voidaan muuttaa urheilullisesta pystyasentoon ohjainkannattimen korkeuden ja kulman säädön ansiosta. Ohjaustangossa on myös tyylikäs taustavalaistu OLED-näyttö, jota käytät säätääksesi kuinka paljon moottorin tulisi auttaa viidessä eri tasossa. Näytöllä näkyy myös tietoa akun tilasta, nopeudesta, keskinopeudesta, huippunopeudesta ja matkamittarista. Voit säätää myös pyörän valaistusta eteen ja taakse OLED-näytön kautta.

Akku on integroitu runkoon, mikä antaa pyörälle enemmän mukautuvan ja sporttisen ajotuntuman sekä virtaviivaisen muotoilun. Tämä vapauttaa myös tavaratelineen kokonaan esimerkiksi lastenistuimen asentamiseen.

Evobike Sport-3:ssa on kolme vaihdelaatua tunnetulta Shimanolta ja ulkoinen vaihteisto, mikä tarjoaa alhaisen vierintävastuksen ja laajan vaihdealueen. Kuten kaikissa ulkoisissa vaihteistoissa, vaihdat vaihdetta polkemisen aikana. Jarrujärjestelmä koostuu tehokkaasta levyjarrusta edessä ja jalkajarrusta takapyörässä.

Toimintasäde

Sähköpyörien toimintasäde on aina vaikea määrittää, koska se riippuu monista eri tekijöistä, erityisesti siitä, kuinka paljon itse poljet ja minkä avustustason olet valinnut. Antaaksemme suuntaa-antavan kuvan, ilmoitamme yleensä toimintasäteen olevan noin 45-75 km tai 55-90 km latausta kohden, riippuen akun valinnasta.

Moottori ja akku

Evobike Sport-3:n tehokas moottori on sijoitettu etupyörään ja sen 250W teho tulee laadukkaalta Ananda-merkiltä.

Litiumakulla on kapasiteetti 432Wh tai 540Wh. Akun voi ladata paikallaan pyörässä, tai ottaa sen pois latausta varten toisessa paikassa.

Sport-3:n mukana tulee nyt entistä tehokkaampi 3A-laturi, jonka ansiosta akku latautuu jopa 50% nopeammin kuin aiemmin.

Toimitus, palautus ja maksaminen

Laturi ja akku sisältyvät toimitukseen.

Sähköpyörä toimitetaan pahvilaatikossa suoraan ovellesi. Pyörä toimitetaan 95% valmiiksi koottuna, molemmat renkaat paikoillaan.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna