Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Cycplus A12 kannettava ilmakompressori

70 €

(sis. alv)

Varastossa

Tuotekuvaus

Cycplus A12 150psi kannettava ilmakompressori on täydellinen ratkaisu pitämään renkaasi optimaalisessa kunnossa, oli kyseessä sitten sähköpyörät, autot, lasten sähköautot, moottoripyörät tai sähköpotkulaudat. Suoraan liitettävällä letkulla varustettuna tämä kompressori tarjoaa monipuolisuutta pumppaamaan haluttuun paineeseen valitsemalla yksinkertaisesti neljästä eri yksikköarvosta (PSI, BAR, KPA, kg/cm). Sen tehokas sähkömoottori tarjoaa enimmäispaineen 10,3 BAR, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn joka käytössä.

Suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa, Cycplus A12:ssa on kestävä ABS-kotelo, joka suojaa kompressoria mahdollisilta vahingoilta putoamisen tai iskujen yhteydessä. Sen integroitu litiumakku takaa pitkäkestoisen käytön ja turvallisuuden suojauksilla ylilatausta, liiallista purkautumista, oikosulkua ja lämpötilan hallintaa vastaan. Lisäksi sen minimaalinen paino tekee siitä helpon kuljettaa, joten voit ottaa sen mukaasi kaikille retkillesi vaivattomasti.

Se ei ole vain tehokas pumppu, vaan siinä on myös hätävalaistustoiminto integroidun LED-lampun ansiosta, joka tarjoaa mielenrauhaa heikossa näkyvyydessä. Cycplus A12:lla saat luotettavan ja monipuolisen ilmakompressorin, joka mukautuu tarpeisiisi milloin tahansa, missä tahansa.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna