Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 300,0 €

Blimo X-50

1 699 €

(sis. alv)

1 999 €

Varastossa

  • Säästät300,0 €
  • Nelipyöräinen keskikokoinen kävelyskootteri
  • Kulkee useimmilla pinnoilla
  • Mukautettava ajoasento

Tuotekuvaus

Blimo X-50 on keskisuuri sähköinen senioriskootteri, joka on suunniteltu hyväksi kompromissiksi käsiteltävyyden ja ketteryyttä välille. Malli on varustettu kolmella ilmatäytteisellä pyörällä (halkaisija 26 cm), jotka suoriutuvat helposti myös epätasaisemmilla alustoilla. Soratiet, nurmikot sekä useimmat polut eivät siis ole ongelma niille, jotka haluavat ulkoiluttaa koiraansa. Keskikokoinen X-50 sopii niin pidemmille "kävelymatkoille", kuin ruokakaupoissa tai ostoskeskuksissa shoppailuun.

Blimo X-50 on varustettu voimakkaalla 400 W -sähkömoottorilla, jota ohjaa kaksi voimakasta sarjakytkettyä 12 V -akkua. Tämä tarjoaa runsaasti tehoa normaaliin käyttöön ja useimmat rinteet sujuvat ongelmitta (jopa 15 asteen kaltevuudella). X-50 huippunopeus on 8 km/h, joka vastaa rauhallista hölkkävauhtia. Kantama on jopa 40 km yhdellä latauksella, eli sähkökustannus on alle 0,5 senttiä kilometriltä! Sekä moottori että akku ovat täysin huoltovapaita, lataus tavallisessa pistorasiassa ja sitten ajoon! Akut voivat parhaiten, jos nämä ladataan jokaisen käytön jälkeen, niitä ei siis tarvitse antaa tyhjentyä ennen uudelleen lataamista.

 

X-50:n ajoasentoa on helppo mukauttaa jokaisen ihmisen tarpeisiin. Ohjaustanko voidaan kallistaa istuinta kohti ja istuinta itseään voidaan säätää korkeus- ja pituussuunnassa. Myös selkänojaa voidaan kallistaa. Niskatuen korkeus on säädettävissä ja käsinojia voidaan säätää sivusuunnassa. Penkkiin pääsemisen ja siitä pois pääsemisen helpottamiseksi käsinojat voidaan taittaa ylös sekä istuinta kääntää 90 astetta sivusuunnassa. Kaiken kaikkiaan säätömahdollisuuksista löytyy kaikki tarvittava!

 

*Koskee ajoa optimaalisissa olosuhteissa. Kantamaan vaikuttavat useat ulkoiset tekijät, kuten ajotapa, rengaspaine, alusta, ilman lämpötila, kuorman paino, jne.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna