Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 400,0 €

Evobike Travel - Kokoontaitettava

1 399 €

(sis. alv)

1 799 €

Varastossa

  • Säästät400,0 €
  • Joustava ja kokoontaitettava sähköpyörä
  • SHIMANO Acera 7-vaihteinen
  • 30-50km kantama

Tuotekuvaus

Huippusijoitus useissa sähköpyörätesteissä! Evobike Travel on kätevä kokoontaitettava sähköpyörä, jonka takapyörässä on napamoottori. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi. Muista, että sinulla on mahdollisuus päivittää laitteeseen suurempi akku, mikä on lähes ainutlaatuinen mahdollisuus markkinoilla. Tämän vuoden mallissa ohjaustangossa on päivitetty vähemmän tilaa vievä OLED-näyttö.

 

Malli 

Evobike Travelin kompakti muotoilu tekee siitä sekä erittäin tyylikkään että käytännöllisen. Todella hyvä ajotuntuma ja erittäin helppo taittomekanismi, johon ei tarvita työkaluja. Sitä on saatavana kolmessa värissä, hopeisena, mustana ja sinisenä, ja siinä on tyylikkäät nahkakoristeet satulassa ja ohjaustangossa. Akku on integroitu runkoon erittäin tyylikkäästi, mikä lisää kompaktia ja ohutta tuntua.  

Taitettuna sähköpyörä on niin kompakti, että se mahtuu helposti auton tai matkailuauton takakonttiin tai vie vain vähän säilytystilaa lumisimpina päivinä. 

 

 

Suorituskyky ja käyttö 

Evobike Travelissa on kaikki todella hyvän kokoontaitettavan sähköpyörän ominaisuudet. Se on kompakti ja ketterä, mutta siinä on silti todella hyvä pyöräilytuntuma tinkimättä komponenttien laadusta. Taita pyörä yksinkertaisesti keskeltä runkoa ja taita ohjaustanko alas, jolloin pyörä on kompaktissa kokoontaitetussa muodossa. 

Kun käytät tätä, unohdat nopeasti, että se on kokoontaitettava sähköpyörä, sillä pyöräilyn tunne on yksinkertaisesti todella hyvä! Osittain tämä johtuu siitä, että akku on integroitu runkoon, minkä ansiosta painopiste on matala. Tuloksena on herkempi ja urheilullisempi ajokokemus. Akun sijoittelu ei myöskään vaikuta tavaratelineen kantavuuteen, kuten akun sijoittaminen tavaratelineen alle. Voit ladata akun helposti suoraan pyörässä ohjaustangon alla sijaitsevan latauspistokkeen kautta tai irrottamalla akun pyörästä ja lataamalla sen erikseen muualla. 

Moottori käynnistyy automaattisesti, kun poljinta poljetaan, ja se avustaa 25 km/h nopeuteen asti voimassa olevien liikennesääntöjen mukaisesti. Voit helposti asettaa moottorin antaman avun määrän viidellä tasolla OLED-näytöllä. Lisäksi näet myös tietoja akun tilasta, nopeudesta ja etäisyysmittarista.  

 

 

Toimintasäde 

Akkukantamaa on vaikea ilmoittaa tarkasti, sillä se on riippuvainen useasta ulkoisesta tekijästä, kuten ajotavasta sekä moottorin avustustasosta. Jotta saataisiin suuntaa antava kuva, pienen akun toimintasäde on noin 30-50 km ja suuren akun toimintasäde 35-60 km yhdellä latauksella. 

 

 

Moottori ja akku 

Evobike Travel -mallin komponentit ovat laadukkaita, eivätkä vähiten moottori ja akku. Tehokas harjaton 250 W:n napamoottori on peräisin tunnetulta laatumerkiltä Bafangilta, ja se on sijoitettu takapyörään. Litiumakku on saatavana kahdessa eri koossa, 324 Wh ja 378 Wh. 

*Pyörä tuotekuvissa saattaa joissain tapauksissa olla viime vuoden malli, ja sen takia yksityiskohdat voivat silleen poiketa tilattu pyörästä verrattuna. Katso tarkemmat tiedot tuotekuvaus- sekä erittelystä.

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna