Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 200,0 €

Recliner lyftfåtölj - Blidö

499 €

(sis. alv)

699 €

Varastossa

  • Säästät200,0 €
  • Hierontatoiminto
  • Säädettävä selkänoja ja jalkatuki
  • Kaukosäädin mukana

Tuotekuvaus

Blidö-nostotuoli on laadukas lepotuoli, jossa on tärinähierontaa ja säädettävä selkä- ja jalkatuki. Voit ohjata näitä toimintoja helposti mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Laadukkaat nojatuolit tärinähieronnalla on ergonomisesti suunniteltu ja suunniteltu sopimaan kaikkiin kodin huoneisiin. Blimo Blidössä on kaksinkertaiset sähköiset servomoottorit, joten voit säätää selkänojaa ja jalkatukea yksilöllisesti. Mukana tulee helppokäyttöinen kaukosäädin, jolla voit muun muassa säätää nojatuolin lämpö- ja tärinähierontatoimintoa.

Blimo Blidö on saatavana kahdessa värissä; harmaa ja musta ja siinä on vettä hylkivä tekstiili, jonka ansiosta nojatuoli on helppo pitää puhtaana. Nojatuoli on pehmustettu vaahtomuovilla, mikä antaa hyvän tuen ja takaa, että nojatuoli pysyy hyvässä istunnossa.

Nojatuolissa on ns. seisontatuki ja selkänojan voi taittaa alas 135 astetta. Tämä tekee siitä mukavan nojata taaksepäin ja helpon poistua - täydellinen yhdistelmä. Mukana käyttöohje.

Mitat (pituus x korkeus x leveys): 93 cm x 98 cm x 84 cm

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna