Onko sinulla kysyttävää? Soita meille: +358 75 325 85 15

Kokeile 30 päivän ajan

Ilmainen toimitus kaikille laitteille

Suomen laajin sähköskootteri valikoima

Säästä 300,0 €

Sähköpyörätuoli Blimo Move

1 199 €

(sis. alv)

1 499 €

Takaisin varastoon 2024-08-01

  • Säästät300,0 €
  • Helppokäyttöinen ja kätevä
  • 360° kääntökulma
  • Jopa 25 km kantomatkaa

Tuotekuvaus

Blimo Move on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä sähköpyörätuoli. Ohjaat helposti joystickin avulla, joka antaa 360°kääntöä. Takapyörät pehmentävätajeluaepätasaisella alueella tehokkaasti, mikä tekee ajelu pehmeäksi ja mukavaksi. Kääntökulma on vain 60 cm! 

Litiumakku 24V antaa noin 20–25 km kantomatkaa ja latautuu täyteen noin 6–8 tunnissa. Jos haluat päästä pidemmälle voit valita isomman akun, joka antaa 65 % pidemmän kantomatkan. Voit ladata akun heti tuolissa tai ottaa irti, ja silleen tavoin ladata akkua missä tahansa. Sähkömoottori antaa tarpeeksi voimaa 6 km/h ajeluun, ja selviää hyvin mäessä jopa 13° kaltevuuteen asti.  

Toimitetaan mukaan kuuluvana kaukosäätimellä, että pysyt ajaa tuolia etäisyydestä, jos on tarve siihen.  

Käsinojat ovat taidettavia, jota voit helposti päästä ulos ja sisään sähköpyörätuolista. Jos haluat ottaa tuolia mukaan, voit helposti ja kätevästi taitaa sitä.  

Max paino: 130 kg.

Tuote toimitetaan lavalla suoraan ulko-ovellesi tai kiinteistön rajalle. Se toimitetaan 90-prosenttisesti koottuna ja vaatii vain vähäisen kokoonpanon.

 

Erittelyt

Arvostelua

Tietoa Blimosta

Blimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Lue lisää

Osta ja maksa turvallisesti meillä

Posti ja Klarna