Toimitus ja rahti.Tuotteidemme toimitusaika on 3-7 arkipäivää ja toimitusalueemme kattaa koko Suomen, lukuunottamatta Ahvenanmaata. Kaikki tilaukset, jotka on tehty arkipäivänä ennen kello 12, saadaan yleensä lähetykseen samana päivänä (poikkeuksena tilaukset, jotka sisältävät tuotteita, jotka eivät ole varastossa). Yli 100€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen. Alle 100€ tilauksien posti-/toimituskulut on ilmoitettu kassalla ennen tilauksen hyväksymistä.
Sesonkiaikana tilauksien paljoudesta johtuen lähetysaika saattaa viivästyä muutamalla arkipäivällä.

Toimitamme kaikkialle Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata.
Ahvenanmaalle sekä muualle Eurooppaan toimitettavaksi tuotteitamme voi kuitenkin tilata Ruotsin sivuiltamme.

Pienet pakkaukset (max. 20 kg ja 1,2 m pitkät) toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään Postnordin noutopisteeseen 3-6 arkipäivän kuluessa lähetyksestä. Lappiin ja syrjäseuduille toimitus saattaa kestää pidempään. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Keskikokoiset pakkaukset (20 - 35 kg ja max. 1,2 m pitkät) toimitetaan Postnordin kuljetuksella kotiovellesi / antamaasi toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike ottaa ennen kotiinkuljetusta sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä tarkemmasta toimitusajasta. Kotiinkuljetukset tapahtuvat ainoastaan päiväsaikaan. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Suurikokoiset pakkaukset (yli 35 kg tai pidemmät, kuin 1,5 m) toimitetaan Dachser-kuriiripalvelun kuljetuksella kotiovellesi / antamaasi toimitusosoitteeseen. Kuljetusliike ottaa ennen kotiinkuljetusta sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä tarkemmasta toimitusajasta. Kotiinkuljetukset tapahtuvat ainoastaan päiväsaikaan. Kun tilauksesi on lähetetty meiltä, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet lähetyksen seurantaan.

Jos jollain tilaamallasi tuotteella on huomattavasti pidempi toimitusaika, kuin muilla tilauksesi tuotteilla, voimme joissain tapauksissa jakaa tilauksesi kahdessa erässä lähetettäväksi. Asiakkaana sinulle ei tule tilauksen jaosta ja sen jälkikuljetuksesta alkuperäisen tilauksen hinnan ja sen mahdollisesti sisältävän toimitusmaksun jälkeen lisäkustannuksia.
+358 9 42452099
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää