Tietoa meistä


Liikkumisen apuvälineitä yksityishenkilöille, yrityksille sekä teollisuuteen.

Päämääränämme on tarjota laaja valikoima liikkumisen apuvälineitä Suomen parhaaseen hintaan. Tämä tietysti laadusta ja palvelusta tinkimättä. Matalat hintamme mahdollistaa se, että saamme tuotteet suoraan valmistajalta ja myymme ne eteenpäin suoraan asiakkaillemme verkkokaupastamme. Matalien kustannusten vuoksi pystymme pitämään huomattavan matalat hinnat.

Yrityksemme on perustettu Ruotsissa vuonna 2005. Meillä on siis pitkä kokemus Aasiasta ostamiseen, ja olemme saaneet solmittua hyvät suhteet valmistajiimme. Voimme siis taata tuotteidemme olevan huippulaatuisia. Hyvät suhteet valmistajiin varmistavat varaosien jatkuvan saannin sekä teknisen tuen. Tämä takaa tuoteturvan myös tulevaisuudessa.

Toimimme tällä hetkellä Ruotsista käsin, ja pääkallopaikkamme sijaitsee Norrtäljessä, 45 min ajomatkan päässä Tukholmasta. Jos tiesi käy tännepäin, olet tervetullut myös paikan päälle tutustumaan tuotteisiimme! Varaathan hyvissä ajoin esittelyajan. Osoitteemme on:

Nordbutiker i Sverige AB
Gösvägen 28
761 41 Norrtälje
+358 9 42452099
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää