Tietoa meistäBlimo perustettiin vuonna 2007 ja on siitä lähtien kasvanut siten, että se on Ruotsin suurin sähkökäyttöisten yksityishenkilöiden käyttöön tulevien senioriskoottereiden toimittaja. Alan siantuntijamme ovat vuosien mittaan muuttaneet sähköajoneuvoillamme tuhansien tyytyväisten asiakkaittemme arjen.

Blimosta löytyy useita eri tyyppisiä, sähkökäyttöisiä, arkea helpottavia ajoneuvoja, aina sähkökäyttöisistä senioriskoottereista lähtien erilaisiin kolmipyöräisiin sähköpyöriin.

Voit ottaa yhteyttä maksuttomaan henkilökohtaiseen neuvontaan, missä voimme auttaa valitsemaan sen ajoneuvon, joka parhaiten sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Ota ensimmäinen askel kohti aktiivisempaa ja liikkuvampaa arkea! Tilaamalla luettelomme voit kaikessa rauhassa saada yleiskäsityksen Blimon laajasta valikoimasta.
Tilaa luettelo tästä!

Blimo.fi on osa Nordbutiker-ketjua. Nordbutiker on verkkokauppa, jonka päätuoteryhmä ovat liikkuvuutta ja vapautta lisäävät, kevyet sähkökäyttöiset ajoneuvot.

Meillä on Pohjoismaissa joukko itse kehittämiämme verkkokauppoja, joissa myymme omia tuotemerkkejämme. Aloitusvuodesta 2007 lähtien olemme Pohjoismaissa toimittaneet sähkökäyttötuotteita yli 200 000 tyytyväiselle asiakkaalle. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Ruotsissa, aivan Tukholman ulkopuolella, missä meitä on tätä nykyä noin: 35 työntekijää.
+358 9 42452099
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää