Blimo T-35 - Pronssi

Enter fullscreen
  • Blimo T-35 2020 - BRONS
Arrow Right Arrow Left
Alkuperäinen hinta: 1 295€
1 195€
 Ilmainen toimitus kotiin!
OutOfStock
1195
EUR
Blimo T-35 - Pronssi
95213332
95213332
Blimo T-35 on pieni ja näppärä sähköinen senioriskootteri, jota on helppo käsitellä ahtaissakin tiloissa. Malli on varustettu suuremmilla pyörillä kuin edeltävässä Blimo T-30 mallissa, mikä takaa paremman kulkukelpoisuuden sekä laajemman käyttöalueen. Sähköskootteri taittuu helposti kasaan ja mahtuu hyvin henkilöauton takakonttiin. Akkupaketti on helppo irrottaa, jos en haluaa ladata erikseen. Sähköskootteri on täydellinen valinta sinulle joka et jaksa kävellä pidempiä matkoja tai haluat vaihtoehtoisen kulkuvälineen autosi tai pyöräsi tilalle. Meidän kulkuvälineet ovat tehty niin että ne ovat kaikille helposti käytettävissä: eteenpäin pääsee painamalla kaasupoljinta ja kaasupolkimen päästettyä ajoneuvo jarruttaa automaattisesti. Jarru toimii myös parkkijarruna kun ajoneuvo on pysäköity. Blimo T-35 sopii mainiosti sinulle, joka haluat pienen ja kätevän sähköskootterin. Sen käytännöllinen muoto takaa pienen säteen kääntymistä varten, mikä on loistava ominaisuus ahtaissa tiloissa kuten esimerkiksi sisällä kaupoissa tai ostoskeskuksissa. Sähköskootterin pienestä koosta huolimatta T-35 malli sopii hyvin sekä sorateille että helpommille poluille. Tämä on täydellinen ajoneuvo asioilla käymistä varten. Mallin saa helposti taitettua kasaan ilman työkaluja, niin että sen saa myös tarvittaessa kuljetettua auton takakontissa. Tällä sähköskootterilla voit liikkua toiveidesi mukaan, ota vaikka mukaan ostosreissullesi! T-35 mallin mukana toimitetaan nostettava/laskettava istuin, käsinoja, kori, tiiviste sekä laturi. - Kolme pyörää, halkaisijaltaan 23 cm - Maksiminopeus: 7 km/h - Moottoriteho: 250W - Akkupaketti: 2 kpl 12V 22 Ah (528Wh) lyijyakut - Täyteen ladattu akku mahdollistaa jopa 30 km ajomatkan* - Paino: 19 kg (ilman akkuja ja istuinta) - Paino: 45 kg (akut ja istuin mukaan lukien) - Mitat (PxL): 107 x 48 cm - Kokoontaitettava - Etäisyys istuimesta jalkalevyyn: 30-38 cm - Etäisyys istuimesta maahan (poisnousemista varten): 45-53 cm - Kestää jopa 10 asteen ylämäen - Enimmäiskuormitus 100 kg - Maavara alusta: 7 cm - Maavara alin piste: 4 cm *= Koskee käyttöä optimaalisissa olosuhteissa. Ajomatkan pituuteen vaikuttaa useat ulkoiset tekijät, kuten ajotapa, rengaspaine, ajoalusta, ilmanlämpötila, kuormitus jne.
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 
Blimo T-35 on pieni ja näppärä sähköinen senioriskootteri, jota on helppo käsitellä ahtaissakin tiloissa. Malli on varustettu suuremmilla pyörillä kuin edeltävässä Blimo T-30 mallissa, mikä takaa paremman kulkukelpoisuuden sekä laajemman käyttöalueen. Sähköskootteri taittuu helposti kasaan ja mahtuu hyvin henkilöauton takakonttiin. Akkupaketti on helppo irrottaa, jos en haluaa ladata erikseen.

Sähköskootteri on täydellinen valinta sinulle joka et jaksa kävellä pidempiä matkoja tai haluat vaihtoehtoisen kulkuvälineen autosi tai pyöräsi tilalle. Meidän kulkuvälineet ovat tehty niin että ne ovat kaikille helposti käytettävissä: eteenpäin pääsee painamalla kaasupoljinta ja kaasupolkimen päästettyä ajoneuvo jarruttaa automaattisesti. Jarru toimii myös parkkijarruna kun ajoneuvo on pysäköity.

Blimo T-35 sopii mainiosti sinulle, joka haluat pienen ja kätevän sähköskootterin. Sen käytännöllinen muoto takaa pienen säteen kääntymistä varten, mikä on loistava ominaisuus ahtaissa tiloissa kuten esimerkiksi sisällä kaupoissa tai ostoskeskuksissa. Sähköskootterin pienestä koosta huolimatta T-35 malli sopii hyvin sekä sorateille että helpommille poluille. Tämä on täydellinen ajoneuvo asioilla käymistä varten. Mallin saa helposti taitettua kasaan ilman työkaluja, niin että sen saa myös tarvittaessa kuljetettua auton takakontissa. Tällä sähköskootterilla voit liikkua toiveidesi mukaan, ota vaikka mukaan ostosreissullesi!

T-35 mallin mukana toimitetaan nostettava/laskettava istuin, käsinoja, kori, tiiviste sekä laturi.

- Kolme pyörää, halkaisijaltaan 23 cm
- Maksiminopeus: 7 km/h
- Moottoriteho: 250W
- Akkupaketti: 2 kpl 12V 22 Ah (528Wh) lyijyakut
- Täyteen ladattu akku mahdollistaa jopa 30 km ajomatkan*
- Paino: 19 kg (ilman akkuja ja istuinta)
- Paino: 45 kg (akut ja istuin mukaan lukien)
- Mitat (PxL): 107 x 48 cm
- Kokoontaitettava
- Etäisyys istuimesta jalkalevyyn: 30-38 cm
- Etäisyys istuimesta maahan (poisnousemista varten): 45-53 cm
- Kestää jopa 10 asteen ylämäen
- Enimmäiskuormitus 100 kg
- Maavara alusta: 7 cm
- Maavara alin piste: 4 cm

*= Koskee käyttöä optimaalisissa olosuhteissa. Ajomatkan pituuteen vaikuttaa useat ulkoiset tekijät, kuten ajotapa, rengaspaine, ajoalusta, ilmanlämpötila, kuormitus jne.


Manual (Svenska)

Blimo_Manual_35.pdf

Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
+358 9 42452099
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää