Blimo Moto SPORT-950 - Norsunluu

Enter fullscreen
  • Blimo Moto SPORT-950 - Elfenben
Arrow Right Arrow Left
Alkuperäinen hinta: 2 795€
2 395€
 Ilmainen toimitus kotiin!
OutOfStock
2395
EUR
Blimo Moto SPORT-950 - Norsunluu
52113835
52113835
Blimo Moto Sport-950 on voimakas kolmipyöräinen senioriskootteri joka on varustettu 950W sähkömoottorilla, 24V 55Ah akuilla sekä selkeällä digitaalisella ohjauspaneelilla. Mallissa on mukava istuin usealla säätömahdollisuudella. Tämä malli on sinulle joka haluat korkean huippunopeuden sekä hyvät kulkumahdollissuudet kaikkialla.Tukeva, voimakas ja erittäin helposti ajettava sähköskootteri, sinulle joka haluat kätevän vaihtoehdon autolle, polkupyörälle tai kävelemiselle. Blimo Moto Sport-950 on 100% sähkökäyttöinen ja ladataan mukana tulevalla laturilla tavallisen pistorasian kautta. Moottori ja akut ovat huoltovapaita - sinun tarvitsee vain ladata, soittaa äänimerkkiä ja ajaa. Täydellinen kulkuväline esimerkiksi ostoksilla käymiseen. Yhden yön lataus tarjoaa jopa 50 km kantaman ja alle 0.5 sentin sähkön kilometrikustannuksen! Moto Sport-950 voimakas 950W moottori tarjoaa noin. 20 km / h huippunopeuden, ja voiman jolla tämä selviytyy suurimmasta osasta rinteistä, sorateistä ja nurmikoista. Tämä on yksi nopeimpien joukosta, jota tämän hetken sähköskootterimarkkinoilta! Ajaa saa kaikkialla missä myös kävely on sallittua, tietysti myös pyöräteillä. Paikoissa joissa on pyöräilykielto, sinun täytyy pysytellä kävelyvauhdissa. Ei vaadi ajokorttia, joka tarkoittaa että kuka tahansa voi ajaa. Jos haluat ajaa sisätiloissa, esim. ruokakaupassa, tätä varten löytyy kätevä nopeudenrajoitin joka rajoittaa sekä kiihtyvyyden että huippunopeuden. Tämä mahdollistaa myös sen että jos vahingossa vääntäisit kaasun pohjaan, kulkuneuvo liikkuu kuitenkin vain hitaasti eteenpäin. On hyvin helppo päästä alkuun ja oppia hallitsemaan ajoneuvoa: kaasuta portaattomalla väännettävällä kaasuvivulla ja jarruta käsijarruvivulla. Motossa on myös automaattinen jarru, joka aktivoituu, kun kaasutusta vapautetaan, ja pysäyttää skootterin nopeasti jos kaasu päästetään kokonaan. Automaattinen jarru toimii myös seisontajarruna, kun kulkuneuvo on paikallaan. Verrattuna moniin muihin skootteriehin Blimo Moto tarjoaa enemmän skootterin kaltaisen vaikutelman, tämän skootterin muotoisella korilla ja modernilla värimaailmalla. Blimo Moto Sport-950 on varustettu vähän kuluttavalla LED valaistuksella, vilkuilla, äänimerkillä ja taustapeileillä. Istuin on säädettävissä pituussuunnassa sopivaksi kuljettajille jotka ovat noin 150 cm 195 cm väliltä. Istuimessa on tämän lisäksi selkänoja jonka kulma oidaan säätää, säädettävä niskatuki sekä taitettavat käsinojat - kaikki tarjotaakseen optimaalisen ajoasennon. Lyhyesti: - Moottori 950W - Huippunopeus noin 20 km / h - Huippunopeus peruutettaessa 5 km / h - Akkukapasiteetti 1320Wh (24V 55Ah) - Kantama 50 km asti * - Suurin sallittu kuorma 150 kg - Valot edessä, takana ja vilkut - Äänimerkki - Mitat 150x69 cm - Paino noin 110 kg - Maavara, alustasta 15 cm - Maavara, matalin kohta: 13cm - 3 rengasta, halkaisija 41cm - Erillinen jousitus kaikissa pyörissä * = Koskee ajoa optimaalisissa olosuhteissa.
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 

Blimo Moto Sport-950 on voimakas kolmipyöräinen senioriskootteri joka on varustettu 950W sähkömoottorilla, 24V 55Ah akuilla sekä selkeällä digitaalisella ohjauspaneelilla. Mallissa on mukava istuin usealla säätömahdollisuudella. Tämä malli on sinulle joka haluat korkean huippunopeuden sekä hyvät kulkumahdollissuudet kaikkialla.

Tukeva, voimakas ja erittäin helposti ajettava sähköskootteri, sinulle joka haluat kätevän vaihtoehdon autolle, polkupyörälle tai kävelemiselle. Blimo Moto Sport-950 on 100% sähkökäyttöinen ja ladataan mukana tulevalla laturilla tavallisen pistorasian kautta. Moottori ja akut ovat huoltovapaita - sinun tarvitsee vain ladata, soittaa äänimerkkiä ja ajaa. Täydellinen kulkuväline esimerkiksi ostoksilla käymiseen.

Yhden yön lataus tarjoaa jopa 50 km kantaman ja alle 0.5 sentin sähkön kilometrikustannuksen! Moto Sport-950 voimakas 950W moottori tarjoaa noin. 20 km / h huippunopeuden, ja voiman jolla tämä selviytyy suurimmasta osasta rinteistä, sorateistä ja nurmikoista. Tämä on yksi nopeimpien joukosta, jota tämän hetken sähköskootterimarkkinoilta! Ajaa saa kaikkialla missä myös kävely on sallittua, tietysti myös pyöräteillä. Paikoissa joissa on pyöräilykielto, sinun täytyy pysytellä kävelyvauhdissa. Ei vaadi ajokorttia, joka tarkoittaa että kuka tahansa voi ajaa. Jos haluat ajaa sisätiloissa, esim. ruokakaupassa, tätä varten löytyy kätevä nopeudenrajoitin joka rajoittaa sekä kiihtyvyyden että huippunopeuden. Tämä mahdollistaa myös sen että jos vahingossa vääntäisit kaasun pohjaan, kulkuneuvo liikkuu kuitenkin vain hitaasti eteenpäin.

On hyvin helppo päästä alkuun ja oppia hallitsemaan ajoneuvoa: kaasuta portaattomalla väännettävällä kaasuvivulla ja jarruta käsijarruvivulla. Motossa on myös automaattinen jarru, joka aktivoituu, kun kaasutusta vapautetaan, ja pysäyttää skootterin nopeasti jos kaasu päästetään kokonaan. Automaattinen jarru toimii myös seisontajarruna, kun kulkuneuvo on paikallaan. Verrattuna moniin muihin skootteriehin Blimo Moto tarjoaa enemmän skootterin kaltaisen vaikutelman, tämän skootterin muotoisella korilla ja modernilla värimaailmalla.

Blimo Moto Sport-950 on varustettu vähän kuluttavalla LED valaistuksella, vilkuilla, äänimerkillä ja taustapeileillä. Istuin on säädettävissä pituussuunnassa sopivaksi kuljettajille jotka ovat noin 150 cm 195 cm väliltä. Istuimessa on tämän lisäksi selkänoja jonka kulma oidaan säätää, säädettävä niskatuki sekä taitettavat käsinojat - kaikki tarjotaakseen optimaalisen ajoasennon.

Lyhyesti:

- Moottori 950W
- Huippunopeus noin 20 km / h
- Huippunopeus peruutettaessa 5 km / h
- Akkukapasiteetti 1320Wh (24V 55Ah)
- Kantama 50 km asti *
- Suurin sallittu kuorma 150 kg
- Valot edessä, takana ja vilkut
- Äänimerkki
- Mitat 150x69 cm
- Paino noin 110 kg
- Maavara, alustasta 15 cm
- Maavara, matalin kohta: 13cm
- 3 rengasta, halkaisija 41cm
- Erillinen jousitus kaikissa pyörissä

* = Koskee ajoa optimaalisissa olosuhteissa.


Käyttöopas (Suomi)

Blimo_Manual_MotoSport_FI.pdf


Error codes for Moto and Motorsport (English)

Felkoder-Blimo-Moto-och-Moto-Sport.pdf

Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Suojamatto 12 palaa, 244 x 183 cm
49€
+358 9 42452099
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää