Blimo Gatsby - Sininen

Enter fullscreen
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
 • Blimo Gatsby - Blå
Arrow Right Arrow Left
3 495€
 Ilmainen toimitus kotiin!
OutOfStock
3495
EUR
Blimo Gatsby - Sininen
52114510
52114510
Rohkenemme sanoa, että tämä on kiistämättä coolein (sekä ylellisin) sähköskootteri, joka valikoimastamme löytyy! Koko skootteri on pullollaan design yksityiskohtia, kuten esimerkiksi, klassiset vanteet, kromatut taustapeilit, suuri etusäleikkö, pyöreät etuvalot, kromatut etu- ja takapuskuri sekä punaiset rallitikkaukset penkissä.Hulppean ulkonäön lisäksi skootteri on todella tasapainoinen yhdistelmä voimaa sekä ketteryyttä. Mallissa on tehokas 950W sähkömoottori ja sen pituus on vain 135 cm. Tämä tekee X80:stä täydellisen sekä mäkiin että kaupan käytäville. Mallin huippunopeus on 15 km/h, joka tarkoittaa sitä, että pidempikin matka taittuu nopeasti!Gatsbya on helppo ajaa: Kaasua annetaan painamalla oikeanpuoleista kaasukahvaa ja jarrutetaan vapauttamalla kahva. Kun skootteri on pysähtynyt, automaattinen parkkijarru kytkeytyy päälle. Vasemman puoleista kaasukahvaa painamalla pääsee peruuttamaan.Tässä mallissa on käytännöllinen pedagogisesti suunniteltu digitaalinen kontrollipaneeli, mistä ajaja näkee helposti akun varaustason, nopeuden, kellon jne. Paneelilta on myös mahdollista säätää moottoritehoa rauhallisemmaksi ruuhkaisemmissa tai ahtaammissa tiloissa. Ajovaloille ja vilkuille löytyy myös napit, kaikki nämä ovat kirkkaita LED-valoja.Blimo Gatsbyn istuin on hyvin mukavaa mallia, jossa on runsaasti istumatilaa, korkea selkänoja sekä säädettävät käsinojat. Istuinta on mahdollista säätää korkeus- sekä vaakasuunnassa. Molemmat käsinojat saa käännettyä sivuille, jotta kyytiin ja kyydistä pois nouseminen on helpompaa.Hintaan kuuluu laturi (kiinnitetään ohjaustankoon), pulloteline sekä käytännöllinen ja lukittava säilytystila, joka kiinnitetään ohjaustankoon.- 4 rengasta (halkaisijat 25 cm edessä, 30 cm takana)- 950W aähkömoottori- Huippunopeus: 15 km/h- Akkukapasiteetti: 1008Wh (24V 42Ah)- Kantama jopa 40 km*- Maksimikuorma 150 kg- Mitat (PxL): 130 x 65 cm- Kokoontaitettava (irrotettava istuin.)- Paino: 128 kg- Pulloteline mukana- Maavara rungon alaosasta: 16 cm- Maavara matalimmasta kohdasta: 8 cm*Riippuu mm. kuorman painosta, ajoalustasta, ajotavasta sekä ympäröivästä lämpötilasta.
Saatavuus
Out Of Stock   Tuote on poistettu valikoimastamme 
 
 

Rohkenemme sanoa, että tämä on kiistämättä coolein (sekä ylellisin) sähköskootteri, joka valikoimastamme löytyy! Koko skootteri on pullollaan design yksityiskohtia, kuten esimerkiksi, klassiset vanteet, kromatut taustapeilit, suuri etusäleikkö, pyöreät etuvalot, kromatut etu- ja takapuskuri sekä punaiset rallitikkaukset penkissä.

Hulppean ulkonäön lisäksi skootteri on todella tasapainoinen yhdistelmä voimaa sekä ketteryyttä. Mallissa on tehokas 950W sähkömoottori ja sen pituus on vain 135 cm. Tämä tekee X80:stä täydellisen sekä mäkiin että kaupan käytäville. Mallin huippunopeus on 15 km/h, joka tarkoittaa sitä, että pidempikin matka taittuu nopeasti!

Gatsbya on helppo ajaa: Kaasua annetaan painamalla oikeanpuoleista kaasukahvaa ja jarrutetaan vapauttamalla kahva. Kun skootteri on pysähtynyt, automaattinen parkkijarru kytkeytyy päälle. Vasemman puoleista kaasukahvaa painamalla pääsee peruuttamaan.

Tässä mallissa on käytännöllinen pedagogisesti suunniteltu digitaalinen kontrollipaneeli, mistä ajaja näkee helposti akun varaustason, nopeuden, kellon jne. Paneelilta on myös mahdollista säätää moottoritehoa rauhallisemmaksi ruuhkaisemmissa tai ahtaammissa tiloissa. Ajovaloille ja vilkuille löytyy myös napit, kaikki nämä ovat kirkkaita LED-valoja.

Blimo Gatsbyn istuin on hyvin mukavaa mallia, jossa on runsaasti istumatilaa, korkea selkänoja sekä säädettävät käsinojat. Istuinta on mahdollista säätää korkeus- sekä vaakasuunnassa. Molemmat käsinojat saa käännettyä sivuille, jotta kyytiin ja kyydistä pois nouseminen on helpompaa.

Hintaan kuuluu laturi (kiinnitetään ohjaustankoon), pulloteline sekä käytännöllinen ja lukittava säilytystila, joka kiinnitetään ohjaustankoon.

- 4 rengasta (halkaisijat 25 cm edessä, 30 cm takana)
- 950W aähkömoottori
- Huippunopeus: 15 km/h
- Akkukapasiteetti: 1008Wh (24V 42Ah)
- Kantama jopa 40 km*
- Maksimikuorma 150 kg
- Mitat (PxL): 130 x 65 cm
- Kokoontaitettava (irrotettava istuin.)
- Paino: 128 kg
- Pulloteline mukana
- Maavara rungon alaosasta: 16 cm
- Maavara matalimmasta kohdasta: 8 cm

*Riippuu mm. kuorman painosta, ajoalustasta, ajotavasta sekä ympäröivästä lämpötilasta.
Däck 110/55-8
Laddare 24 V 8 Amp
Saatat olla kiinnostunut myös tästä!
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Suojamatto 12 palaa, 244 x 183 cm
49€
+358 9 42452099
Nordbutiker AB
Organisaationumero 556908-9385
Hyväksytty yritysveroon
Nordbutiker Logo
 Blimo.fi on Suomen Varmakauppa Oy:n hyväksymä, serftifioitu nettikauppa. Meillä teet ostoksesi turvallisesti ja helposti.Lue lisää